fredag, december 05, 2014

tgiff. thank god its fucking friday.

En timme tidigare där. Två timmar senare där. En snabblunch pga tidsbrist. Och så vidare. Nio dagar i rad i butiken. Det tog ut sin rätt. I morse tog jag lite sovmorgon, men kände mig ändå överkörd av tåget. Tacksam över att slippa stänga idag och gick hem tidigare. Två lediga dagar står på schemat. Två fantastiska, härliga lediga dagar. Mysmornar med både den två- och fyrbenta kärleken. Kompishäng. Förhoppningsvis lite skog, natur och frisk luft.

Jag har så mycket drömmar. Om en hus. På landet. Om höns som pickar runt. Om närheten till naturen och skogen. Om ett jobb där jag är hemma i tid till middag som vanligt folk, och ledig under högtiderna. Om att vakna varje morgon och känna mig som en lite mer komplett människa. Även om mitt liv nu är bättre än... någonsin? Så kan det alltid bli lite bättre.

Men nu ska jag duscha. 
Och hoppas på att mannen kommer hem snart. 

Tack för mig. Hej! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: