torsdag, december 11, 2014

oh-rey!

15-18 januari. Trycket på dalskidan och allt det där. Kommer bli galet spännande: åkte skidor senast för tre år sedan och innan dess var det herrans många år. Men varför inte? Tre nätter på Åre Fjällby med liftkort och allt sånt. Framför allt, en anledning att använda ett par av mina semesterdagar och få chansen att åka iväg några dagar med mannen. Och se ett ställe jag aldrig sett förut! 

Men mest längtar jag efter att åka bort. Miljöombyte. Även om mitt liv är ett par steg bättre än det någonsin varit, så har det varit lite väl mycket som hänt på senaste. En intensiv jobbperiod. Trötthet. Och en mage som alldeles för ofta bråkar, även om jag både äter vettigare och mer regelbundet numera (tack J!).

Så nu peppar jag för middag med jobbet på lördag. Ett välbehövligt frisörbesök den 17:e. Jul. Och nyår. Plus en herrans massa kärlek, jobb och mellandagsrea!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: