måndag, december 15, 2014

när tankarna är fler än timmarna att tänka.

Jag har alltid varit en tänkare. Och när jag väl börjar, är det svårt att sluta: Tänka. Analysera. Överanalysera. Och tänka ännu lite mer, på allt jag analyserar. Det slutar aldrig bra. Jag sover för lite, är låg, dämpad och varken en bra flickvän, vän eller chef. Mest bara lättirriterad och gnällig. Måste fake it 'til I make it. Lagom nu till jul, alldeles dåligt tajmat, känner jag precis så. Kort sammanfattat: blä.
Det är samma frågor som ältas om och om och om och om igen. Vad jag ska göra när jag blir stor. Vem jag vill vara. Mål. Drömmar. Hur jag ska komma dit. Hur jag ska kunna vara den bästa vän jag kan vara. Bästa flickvän. Bästa dotter och syster. Moster och faster. Chef och medarbetare. Vad ska jag göra för att må bästa möjliga i mitt liv. 

Ni förstår. Det är inga lätta ämnen. Det finns inga självklara svar. Inte för mig i alla fall. Därav allt grubblande. Men bara jag får lite mer sömn, så ska nog det mesta lösa sig. Bristen på sömn gör mig bara ännu mer grubblande. Ikväll ska jag bryta cirkeln minsann, och sova ordentligt. 

Sov gott, mina vänner.
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Therese G sa...

Du är inte ensam vännen. Är precis likadan. Funderar och funderar. Deppar. Kan inte sova. Kallsvettas. Men det går ju i perioder, i alla fall för mig, så jag hoppas att det känns bätte för dig snart!

Tänker på dig!

Anonym sa...

❤️❤️ Du klarar allt de vet du! ❤️❤️ /🐛