tisdag, december 02, 2014

död. dödare. jag.

Jag vet inte om jag a little bit hate myself, eller om jag går och lägger mig för kvällen med lite sådär smygstolthet. Efter lite tråkiga omständigheter blev jag själv på jobbet från klockan tre, och jag råkade sätta igång ett lite lite lite för stort projekt för att hinna med ensam. Så jag stannade kvar till klockan var drygt nio. Skön känsla att få massor gjort, men hatar mig själv lite för att jag kommer hem och är fullkomligt jäkla död. Kokar ris till morgondagens lunchlåda och städar undan i köket. Bannar hunden för att han ännu en gång ätit upp min post och gör i ordning lite mat till mig själv. Som jag fortfarande stirrar på. Jag måste nog sova nu, maten får nog vänta till frukosten imorgon.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: