söndag, november 30, 2014

och så längtade jag!

52 dagar gick. Helt plötsligt kom jag på mig själv med att längta efter att skriva igen. Saknaden av att uttrycka sig i ord. Berätta alla de saker mitt hjärta svallar över av. 

Berätta att jag i fredags firade 1-års jubileum i Skellefteå. Att jag tappat en tånagel - men ändå faktiskt har tio stycken kvar. Att jag blivit äldre. Vunnit 500:- på Intersport. Att jag i sen början av oktober drivit två butiker i stället för en. Att han den där mannen jag träffar är precis allt jag någonsin önskat mig. Och ännu lite till. Att jag fortfarande saknar mina Västeråsare så hjärtat nästan brister, men inte längre längtar efter att flytta tillbaka dit. Att jag julpyntat och för första gången i mitt liv känt ett behov av julgardiner. Köpt massa nya fina kläder. Och väntar med spänning på den jacka jag fick i present av mannen, men som ännu inte dumpit ner i postlådan. Att jag fick lov att googla böjningen av dimpa, men inte riktigt är nöjd och hellre hade skrivit dimpt

Att jag har tagit typ tre miljoner bilder med mobilen på dessa 52 dagar. Och att ni någon kväll framöver ska få se ett urval av dessa. Men nu ska jag njuta av söndagskvällen tillsammans med mina två favoriter. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Som jag har väntat!! 😃😃//🐛