söndag, september 07, 2014

when the weeks go by.

Veckorna går så galet fort. Och är fullbokade. Jag älskar ändå på något sätt fullbokat. Har jag inte ens tänkt tanken på att blogga på en vecka så har jag troligtvis haft alldeles för roligt. Eller för mycket på jobbet, men den här veckan har varit mer av det första! 

Packade sovsäck och liggunderlag, oömmakläder och underställ att sova i. Tog flyget till Arlanda, buss till Vaxholm och Prinsen (en båt!) ut till en ö. Äventyrens Ö! Konfererade, åt god mat, drack rödtjut ur kåsor. Sov gott (oh yes, är man outdoornörd så är man) i militärtält och vaknade utvilad och redo för tiokamp dagen efter. 
Hade det alldeles ypperligt, konferensen var dessutom otroligt givande. Det här blir ett riktigt kul år, jag är peppad som... som fan! Ja, det här kommer att bli så. jäkla. bra!

Har dessutom hunnit bli blond i veckan. Jättejätteblond. Ryggar fortfarande till när jag ser mig själv i spegeln, men jag gillar det! Kommer absolut inte gilla utväxten som kommer att dyka upp vare sig jag vill eller inte. Men det är väl bara att åtgärda, antar jag. Nu satsar vi på lite korkat, cause blondes have more fun!
Jobbade lördag och vände sedan nosen mot Uttersjön. 24 timmar där ger mig mer energi än tre dygns ledighet i stan skulle göra. Mammas underbara köttsoppa. Hundpromenad med svampplockning. Skitsnack och cola light i köket resten av kvällen med mor Ros och syster. Idag har jag och pappa plockat kring 14 liter lingon. Och jag har rensat dem. Kokat svartvinbärssaft med mamma. Plockat krusbär och rensat. Och äpplen. 

Jag känner mig så rik när jag kommer hem med det naturen har att erbjuda. Och ännu rikare efter att ha tankat D-vitamin och kärlek hela dagen.
Livet går åt rätt håll. Jag mår så mycket bättre. Tacksam. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: