måndag, september 15, 2014

weekend love.

Så mycket lycka under en helg. Kärlek! Min mamma var dessutom grym på melodikrysset den här gången, hon behövde varken Google eller Shazam. Knappt i alla fall. Själv var jag ungefär lika bra som vanligt. Inte till så mycket hjälp alltså. Och vi har mosat äpplen i förbannelse. Fyllt upp förrådet på äppelmos och bjudit ligisterna på äppelpaj. En lördag att älska. Förutom att jag blev biten av pissmyror och har fortfarande en böld på ryggen och en på fingret, well hello böldpest? 

Myssöndag. Långpromenad med två brunögda fina män, varav en fyrfotad. Nybakta scones och kaffe. Agerat fotbollsmoster till Eddie och bjudit på lunch på Max. Hejat fram honom på fotbollsplanen när de spöade BFFI i säsongsavslutningen. Fått en guidad tour i Boliden och sett Räftkläppen på närmare håll. Avslutade med helgens andra tacokväll och slutade dreglande i soffan till valvakan.

Och varför inte ha en lika bra måndag, när man ändå igång? Några liter lingon, en trött hund och kvalitetstid med en fin vän. Nu är jag så redo för tisdag som jag kan bli!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: