onsdag, september 17, 2014

två perfekta dagar. typ.

Gårdagen: Alldeles för lite sömn. Tidig instämpling på jobbet med delinventering på schemat. Alldeles för mycket kaffe och lite sådär skönt semistressad som jag alltid blir när min chef kommer på besök. Det hela resulterar i att jag blir lite skakig på handen och tappar trumman till skrivaren som jag ska byta. Och det blir typ ett bläckmoln i stil med Eyjafjallajökulls askmoln 2010. 

Jag är svart upp till näsan. På riktigt. Ner i urringningen, över hela skjortan och över precis hela mitt skrivbord. Min chef tittar bara uppgivet på mig, suckar troligtvis djupt på insidan och går ut från Narnia (dvs, vårt lager slash kontor slash fikarum). Hinner även glömma nycklarna på jobbet och inte inse detta förrän jag står utanför min ytterdörr med matpåsar och inte kommer mig in.

Kvällen avslutades i alla fall på ett av de bättre sätten. Rödvin, muffins och fin vän. Och hunden fick ett härligt älgben och var även han på strålande humör.

Inte lika härligt idag. Fyrfotingens mage kapitulerade och han har spenderat dagen med att kräkas ungefär överallt - soffa, mattor, filtar, ö v e r a l l t. Som grädde på moset passade han på att få diarré och när jag kom hem från jobbet stank lägenheten av en blandning av dessa två vätskor. Helt. Sjukt Vidrigt. 

Har skurat. Flera gånger om. Massa gånger. Vädrat så mycket att jag sitter i soffan och fryser så tänderna skallrar. Men tycker mig ändå känna stanken. Försöker tända ett doftljus, men är rädd att det kommer ta tid och några till svängoms med skurkäppen innan jag kan njuta av mitt hem igen. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: