onsdag, september 10, 2014

the world will smile back.

Dagens tips: Lägg inte ett gult/varmt filter på en bild där du visar tänderna. De ser läskiga ut. Men det må då vara. Jag kan överleva det också. 

Vet ni, kära vänner. Mitt liv går åt rätt håll. Det har varit tungt ett tag, det erkänner jag. Till och med riktigt tungt. Men motivationen är tillbaka. Peppen. Engagemanget. Och med allt det kommer leendet. Endorfinerna. Glädjen. Och känslan av att må bra igen. 
Jag har saknat den här känslan. Nu känner jag mig komplett igen. Tillfreds. Redo att vara mitt allra bästa jag! Och det, mina vänner, gör mig ännu lyckligare! 

Dessutom är onsdagen snart över. Och helgen närmar sig. Ska bara ta två härliga dagar till i butiken innan dess - full fart framåt mot helgen!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: