lördag, september 27, 2014

natural born shopaholic.

Råkade införskaffa en ny iPhone 6 igår. En fin stor guldfärgad sak. Hade sparat ner alla mina bilder osv till datorn, lucky me. Något har blivit knasigt på vägen och alla bilder mellan 19 januari och 11 augusti är på vift någonstans i cyberrymden. Eller i iCloudrymden. Eller i någon säkerhetskopiarymd som jag inte fattat. Allt annat dök upp igen, men inget mellan där. Mycket märkligt. 

Nåja. Alla bilder var sparade i en fin liten mapp på datorn, så jag gråter inte över det. Lite irriterande bara, vissa av dessa hade jag gärna haft kvar i telefonen. Tex mina bilder från Kebnekaise. Och typ allt annat jag gjort senaste halvåret. Men jag ska nog överleva ändå. 

Vet dock inte om jag överlever med alla extremt sura fisar min hund envisas med att släppa i tid och otid. De är alldeles för många. Och luktar ungefär som död, förruttnelse och möglig surströmming. Hur skall jag överleva den här natten?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: