fredag, augusti 22, 2014

the week.

Och så var jobbveckan över. Förhoppningsvis. Den går inte till historien som varken min bästa eller roligaste jobbvecka, men hej - den är över. Det är huvudsaken, den hör till det förflutna och jag spanar framåt. Nästa vecka borde inte kunna bli värre - ta i trä. TA I TRÄ. Okej? Tänkte se till att den blir riktigt jäkla bra helt enkelt. 
Jag fascineras ibland över vad man klarar av. Över att jag som är ungefär världens blödigaste människa och inte har gråtit alls i veckan. Förutom till ett avsnitt av Bones. Men det var faktiskt väldigt vackert, och jag gråter lika lätt av den anledningen. 

Inatt ska jag sova så förbannat gott. Och imorgon ska jag göra mig vacker och försöka att inte gråta bort allt smink på fina underbara vännen Susannes bröllop. Herregud, hur ska det gå egentligen?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: