lördag, augusti 23, 2014

ordnazi.

Angående sista bilden på föregående inlägg. Så är det. Ingen är perfekt. Inte ens jag, absolut inte. Men jag kan verkligen välja bort människor av anledningen att de skriver dåligt. Jag tycker att stavfel, särskrivningar och icke fullständiga meningar är osexigt. 

Så dagens tips. Ska du ragga på mig. Söka jobb i min butik (annons på en extratjänst dyker upp på AMS snart!). Eller bara av någon anledning kommunicera med mig skriftligt, så rekommenderar jag att du gör det med hyfsat korrekt grammatik. Kanske en punkt nu och då. Ett kommatecken där det passar sig. Och skriv inte "jätte stor". Det heter jättestor. Okej. Okej? OKEJ?  Bra. 

Om du vill alltså. Jag dömer dig bara lite, om du inte gör det.   
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: