måndag, augusti 04, 2014

#maddeochpärhargiftsig

Min fina barndomsvän Madde gifte sig i våras med sin Pär. I lördags firades detta med vänner. Vilken lyckad fest! Och det var nog ett tag sedan jag festade till, hade lite halvtaskig vätskebalans när jag vaknade i söndags. Somnade igen på soffan efter pizzan. Och sov som en klubbad säl redan innan klockan slagit tio tror jag.

Riktigt bra fest. God mat. Grymt importerat sällskap. 
En galet lyckad bröllopsfest!
Om tre veckor är det dags igen. Nästa bröllop och ännu en klänning att lufta. Inte bara Madde som får sin Pär, även Susanne blir äkta hälft till sin Peter. Nu kan resten av mina vänner haka på (pik pik hint hint hint S&N) och gifta sig. Bröllop är faktiskt riktigt roligt att gå på!
__________________________________________ Viktoria


1 kommentar:

Johanna sa...

Så fin, och blond (!), du är!