tisdag, augusti 05, 2014

he who make me happy.

Teknikstrul. Ännu en sjukskrivning. Stress. Känslan av att bara vilja skrika rakt ut - i typ trettio minuter innan de precis uppkomna schemaproblemen inte längre var ett problem. Bryt ihop. Bit ihop. Och gå vidare. Schemat löste sig - utan att jag behövde jobba mer själv. Paniken när jag insåg att min semester var i fara, den var inte att leka med.
Sådana här dagar är det fantastiskt att komma hem till min fyrfotade pälskling. Han har dessutom nu, efter drygt två veckor av dagliga besök i Falkträsket, insett hur skönt det är att simma. Och att det är betydligt mycket lättare om man faktiskt slappnar av - då flyter även det här kraftpaketet. Ikväll ville han aldrig sluta simma, min fina fina lilla hund. 

Tre uppstigningar kvar. Sedan semester!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: