onsdag, augusti 27, 2014

happy hump day (without humpy)

Jag skulle vara ledig idag. Jag är sämst på att vara ledig! På riktigt, helt värdelös på det. Men jag är bra på hemskt mycket annat - även om det där med att inte vara på jobbet inte är min styrka. Men det blev bara en liten delad vända, några timmar förmiddag för ännu ett givande möte med min regionschef och några timmar vid stängning. Kanske totalt 5,5 h? Bättre än heldag i alla fall. 
Kände mig snygg idag. Fuck Jante: Little Black Dress. Favoritbootsen. Pälsvästen. Enkel stram hästsvans. Och en ny glittereyeliner, visste ni att vi säljer smink nu också på Vero? Klart värt ett besök, priserna är effin' awesome - som allt annat på mitt jobb. Komsi komsi!

Ny dag imorgon. Klubbdag dessutom, 20% för alla nya och gamla medlemmar. Ännu bättre anledning att titta in och spana in alla höstens nyheter. Ses imorgon då alla? Sovgott!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: