söndag, augusti 24, 2014

crazybananaweekend.

24 timmar av total awesomeness. Först en vigsel som fick mig att gråta, gråta, gråta. En bröllopsfest som var helt galet underbar, med fantastiskt sällskap och så många skratt att käkarna ömmade. Jag fick bruden att gråta (förlåt!) och skämde ut mig på lite karaoke. Som det ska vara alltså. 

Sladdade hemåt kring halv ett i natt, med skorna i handen och regnet fallande. Mobilen ringer och Frida vill att jag kommer på deras fest. Hade varit helt naturligt om den inte varit på Gåsören. En ö. Utanför Skelleftehamn. Men att jag hade en hund som var sällskapssjuk och att det var sen timme spelade Frida ingen roll. Snart kom en taxibil och hämtade upp mig, skjutsade mig till Kurjan och där stod en båt och väntade på mig i natten.

Regnet vräkte ner och iklädd långklänning, regnjacka och sneakers snubblade jag och Gandhi av båten strax innan 02 i natt - och möttes av ett gäng som precis stod och sabrerade champagneflaskor. Herrejäklar vilket äventyr! När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret, såg en fyr och de vita gässen på havet ville jag bara skratta. Jag lämnade bröllopet för att jag var trött och ville hem och krypa ner under täcket, inte åka på fest på en ö! 

Tänk vad mycket roligare livet är när man säger "ja" oftare än "nej" och jag är så tacksam för alla människor som drar med mig på galenskaper. Tack Susanne och Peter för en fantastisk bröllopsfest, och tack Frida & Co för ert välkomnande i natt! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: