torsdag, juli 10, 2014

countrylove.


Då jag jobbar hela helgen, blir det allt för få och korta besök på årets upplaga av Trästocksfestivalen. Jag älskar Trästocks! Det bor en liten estetare i mig också, en liten musiknörd som kan absolut ingenting om just musik. Men älskar upplevelser!
Kvällens besök bjöd på HALM, som är ett av två band som jag "bara måste se" under helgen. Det andra är Graveyard, sursprise. Och det var helt fantastiskt! Jag är en sådan rookie på country, men hallåhej, jag blev helt såld. Kan också bero mycket på att mina två absoluta favoritinstrument är kontrabas och banjo. Lägg på några riktigt grymma röster, gitarr, mandolin och ett piano - så har du HALM.  

Jag är glad att jag fick chansen att se dem. Jag hade sådan gåshud redan under första låten! Jag vet att jag ofta kastar mig med uttrycket magiskt. Men det här var det. Magiskt alltså!
__________________________________________ Viktoria


Inga kommentarer: