onsdag, juli 16, 2014

allt är till salu?

Syster byter hus för tusende gången. Eller så flyttar hon nu in in sitt fjärde hus. Ungefär samma sak! Och hon har sålt ut massa saker hon inte vill ha/behöver/rymmer i nya huset. Jag blev inspirerad och åkte till Förrådet Som Gud Glömde. Eller, det förråd jag inte vågat rota i på flera år. 

I morgon börjar jag lägga upp lite grejer på köp- och säljsajten på Facebook. Någon kanske är sugen på saker som jag inte längre behöver. På söndag är det loppis i Uttersjön. Då testar jag om det går sälja lite där också. Tömma lite förråd. Kanske få in lite dollars på kontot. Vore schysst. 

Men först ska jag fortsätta tömmar lager på jobbet i morgon. Reaperiod ni vet. Slutrea dessutom. Typ tre stickade tröjor/koftor för en hundrafemtiolapp. Eller tre par jeans för en tvåhundring. Värsta bästa, skynda fynda lixom! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: