tisdag, juni 10, 2014

where heart is.

Bästerås. Bästa Bänner. 

Med finaste fyrfotade sällskapet satte jag mig i Ulwen och begav mig söderut i torsdags. Mot de mellansvenska ekskogarna och alla underbara människor. Fatta att jag har så många fantastiska vänner både i norr och söder! Värsta bästa!   
Jag hann kramas och luncha med Puffan och hennes lilla Björn-Liam. Okej, han heter kanske inte riktigt det. Men nästan! Och den lilla var inte så liten längre, och likt alla andra barn var han inte helt förtjust i Tant Viktoria. Eller så var han bara trött/hungrig/whatever och lät ta ut det över mig.
Hann shoppa o fika med Jenny och Sebban, dela baksäte med Sickanhund och äntligen få en nummer 14 från Spicy Hot. Som jag längtat! Som dessutom sköljdes ner med ett eller många glas väl kyld champagne på DanneGrannes bästa balkong. Kändes precis som hemma, med tanke på att jag bodde på balkongen under hans. 
Kvällen fortsatte i ett jäkla tempo, från ballen vidare till Circustältet - som jag älskar detta cirkustält - där det inmundigades ännu mer champagne och andra glada drycker. Och vilka fantastiskt underhållande vänner jag har i DanneGranne, Beach och Nordinskan. Halva sällskapet vek dock in årorna och i grannens sällskap fortsatte vi genom västeråsnatten via Publik, BMB och Hatten. 
Hann gå på IKEA. Ta en selfie på spegelavdelningen. Fika med fina florister. Sitta på min favoritstol i juicebaren på Erikslund.   Och äta en lyxig Donkenmiddag med Mellersta Systern Juicebar. Promenera med fyrfoingen på Djäkneberget under ekarna, läste på alla statyer som står där. Spanade efter Skogsturken ("Vem vare som kasta?") som inte var kvar där längre. 
Avslutade helgen med en smaskig frulle hos sällskapet Nordin/Barklund. De är otroliga på mycket, men helt outstanding på frukost och frunch. Och dessutom det bästa sällskapet man kan önska en söndagmorgon! Rullade sedan norrut genom Sverige, hem till ett Skellefteå som faktiskt inte är så tokigt det heller. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: