tisdag, juni 24, 2014

pang du är död.

Skjut mig i huvudet. Det här var ju kanske inte min bästa idé. Men vad f-n, det gick ju? Och jag lever. Vilket är det viktigaste. Skuttade in på jobbet klockan åtta igår morse, och stapplade ut vid midnatt. Butiken var i bra ordning och rean på sin plats. Fick fem effektiva powersömntimmar (nytt ord. fast det är en lögn. trodde inte ens jag hade hunnit somna när alarmet väckte mig igen). Släpade mig in igen ett par minuter efter sju imorse, och lämnade huset någongång kring halv åtta ikväll.

Nu vill jag ha glass. Vila. Och sömn. Lite sovmorgon. Och en lång dusch. Jepp, så ser minsann mina närmaste tolv timmar ut. Lägg till att jag har ledig hela dagen imorgon, och har bara värsta bästa planerna. Lucky wednesday!

Just. Har massa fina bilder från helgen i Uttersjön. Men de behöver ta en svängom genom Photoshop (läs, framför allt lämna minneskortet) innan de dyker upp här.   
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: