tisdag, juni 10, 2014

mindre vis. mer ont.

Var på jobbet innan ens vanligt fölk funderat på att vakna. Delinveterade innan jag klockan tio sladdade in på tandkirurgen på lasarettet, för avlägsnande av visdomstand. Minns inte så mycket, blev ordentligt drogad innan. Fick inte lämna stället ensam, trots att jag bor ett kvarter bort. Den Bästa Kocken kom förbi, tog mig under armen och ledde mig hem. Kände mig rätt pigg ändå, men inser nu att jag inte riktigt minns promenaden. Kocken tog väl hand om mig och lät mig dregla på honom i soffan en stund innan han fick till jobbet. Tacksam! 

Nu ser jag ut lite som Quagmire. Giggity giggity. Svullen som fan. Har ont. Men måste jobba imorgon, har massor att göra i butiken. Men det kommer säkert gå bra, det är väl det vi har kombinationen av Ipren och Alvedon till? 

Är dessutom hungrig. Smörgåsar, jordgubbskräm och den glass som Signe kom med ikväll har stått för dagens intag. Imorgon blir det mat, då jäklar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: