söndag, juni 15, 2014

energidepåer påfyllda. typ. nästan.

Åkte ut till Uttersjön idag. Har haft en riktigt härlig helg med tacofredag och grillördag - båda i finfint sällskap. Men energin lyser fortfarande med sin frånvaro. Intensiva veckor, lätt bristande motivation och en förbannad värk i en tand som inte längre finns. För jag antar att det inte får klassas som tandvärk då tanden ligger kvar i operationssalen. Hur som helst. Ont som fan gör det, värktabletterna räcker inte till, sömnen far åt fanders och jag mår åt helvete. Skål och välkommen!  

I Uttersjön var allt lika underbart som alltid. Dessutom har det i helgen kläckts fyra små ulliga, gulliga dunbollar. De är ungefär det sötaste jag någonsin sett. Förhoppningsvis ska de växa upp och bli ståtliga Plymouth Rock hönor och tuppar, som får sprätta runt på gården de också. 
Nu väntar fyra galet intensiva dagar i butiken. Och jag måste ringa till tandläkaren imorgon, se om jag får något annat mot smärtan - jag kommer behöva min sömn de här dagarna.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: