onsdag, juni 04, 2014

"I'm alive!" alt. tisdagsträffen

Jag svingar graciöst benet över hojen, kliver av och tar av mig hjälmen. Mitt svallande långa blonda hår faller över mina axlar och männens blickar vänds mot mig. Eller så tog jag mig knappt av, kylskålssmidig som jag är. Hjälmen lyckades jag först inte ens få av mig upp och håret hade klibbat fast i pannan under den lite för trånga hjälmen. Och någon tittade på mig så var det snarare för att flina åt rookien som hade absolut noll koll på läget.

Men tisdagsträffen gillade jag! Den komfortabla zonen var kvar på torget när vi rullade ut därifrån, och jag kände mig så levande. Lite Leo DiCaprio-känsla, sådär "I'm The King of The World!" längst fram på Titanic. Inte för att Åsas pappas hoj är något Titanic. Men ändå.

Och som uppföljning på förra inlägget så mår Mor Ros bättre, flyttade från IVA till ortopeden/medicin 4 i förmiddags och har börjat röra lite på sig, trots en kotkompression i bröstryggen. Tack så hemskt mycket för alla ord! I takt med att mamma mår bättre, så mår även jag bättre.

 

Inga kommentarer: