fredag, maj 23, 2014

never ending story, del två: jag.

Tankar schmankar - varning för flummigt. Har tagit ett beslut idag. Jobbrelaterat. Det känns bra. Handlar om att ge en chans och ge allt. Ta vara på chansen jag får. Och bli bättre! Full fart framåt! Nu jäklar. Dammat av lite studielektyr också. Läst mina anteckningar. Och blivit klokare. Herregud vilka magiska lärare jag hade! 

När det kommer till det privata känner jag mig fortfarande totalt vilse i pannkakan. Heller inget ovanligt, men otroligt frustrerande. Känner mig otillräcklig. Grubblar. Mår helt okej, men saknar vissa element i mitt liv. En del lättare än andra att ta tag i än ändra. Vissa lite mer out of my reach. Drömmer mig bort. Tappar tråden. 

Herregud vilket svammel. Men när insomnian slår till så kommer tankarna som ett brev på Posten. Eller var det tvärtom, att när tankarna dyker upp kommer insomnian vare sig jag vill eller inte?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: