måndag, maj 26, 2014

mat och potatis.

På riktigt. Jag har en kosthållning som består av havregrynsgröt och ägg i olika former - kokt på macka, omelett, stekt, osv. Jag tror inte det är något vinnande koncept i längden, därför kastade jag idag även in lite charkuterier. Blev barnsligt sugen på lufttorkad skinka när jag passerade Ica! Turkisk youhurt eller kvarg med frukt och bär är också favoriter. Men hallå. Lagad mat, vad är det för något? Tacksam över att Mor Ros lagar så god mat, att jag i alla fall då och då äter en måltid som är lagad av andra än kockarna på stadens matinrättningar. 

En man i mitt liv skulle göra det hemskt mycket trevligare. Eller i alla fall någon som ät middag med mig då och då. Fast jag får skylla mig själv, såfort jag orkar/har tid att kasta ihop en lasagne så får jag sällskap, jag har bara inte riktigt tagit tag i den middagsbjudningen ännu.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: