fredag, maj 30, 2014

Konspirationsteoretiker

Min tanke var att uppdatera om den trevliga pubkvällen igår. Eller den uppfriskande lediga dagen med massa hundaktiviteter. Eller något annat spännande.

Men jag är just nu mest bara förbannad, de konspirerar! Min elektronik konspirerar mot mig! Jag är helt övertygad. Frukt ska för fan ätas, inte byggas elektronik på. Min iPhoneladdare har varit nära att ge upp länge nu. Idag dog den, så jag tänkte ladda via datorn. Som också var död. MIN ÄLSKADE MACBOOK ÄR DÖD. Bara en sån sak. Men lampan på laddaren indiktar att något är knas med antingen laddare eller batteri - löser det imorgon.

Hade en till laddare. Den till iPaddan. Som glappar. I kontakten. Så just nu ligger min mobil superstilla bredvid mig, så den kan få sig lite ström i alla fall. Vågar inte nudda den, i rädsla att kontakten ska hamna i fel läge och skiten slutar laddas.

En jävla konspiration är det. Jävla sattyg till frukt!

 

Inga kommentarer: