lördag, maj 31, 2014

helvetestekniken.

Min dator är fortfarande död. Eller, det är något med laddare/batteriet/wattafudge. Måste ta tag i det på måndag, gå till fruktaffären och se vad felet är. Och angående dagens kläder: Tjiifen, det regnade i morse. Och de är läskigt sköna. När jag skulle byta från stövlarna till bootsen, som låg i väskan, hade mina brun-utan-sol-ben blivit sjukt flammiga efter att det blivit både fuktigt och varmt i stövlarna. Så de fick stanna på, helt enkelt. Jag och femtonåringarna.

I övrigt älskar jag kavajen. Sådär assnygg bara, grön och alldeles perfekt längd. 449:- riksdaler på Vero Moda, men skynda fynda, de är snart slut. Fast vi har ruskigt mycket annat snyggt i butiken, titta in i morgon och håll mig sällskap!

Happy saturday allihopa!

 

Inga kommentarer: