söndag, maj 25, 2014

en sådan helg som är sådär perfekt.

En ledig helg där inget blev som planerat. Men samtidigt helt fantastiskt bra! Råkade på en spontan helkväll med bäste herr P. Jag har haft en teori och en plan om att jag ska börja säga "ja" mer än jag säger "nej" - vilket inte alltid är det bästa när P frågar: "Ska tant ha en till öl?" Men kvällen blev allt annat än jag planerat (tvätt och målning av kökssoffa) och fasligt rolig. 
Lördag hade planer av att dricka vin med Moa, men då snoret och slemhostan tagit över hennes kropp fick det bli en raincheck på den. Så jag kom på den briljanta idén att lämna fyrfotingen i Uttersjön och smita iväg söderut för kvällen. Jag skulle lära mig åka longboard (det var ju det där om att säga "ja" oftare än "nej"), men det slutade med att jag istället hängt på Kulturnatta och sett en skön konsert med Hoffmaestro, ätit rullpizza på Rådhustorget och haft den ständiga beslutsågesten över vilka godisremmar jag skulle köpa. Allt med finfint sällskap!

Vaknade till en magisk brunch med amerikanska pannkakor, bacon, massa frukt, kaffe, juice, avocado, o'boy och nyhetsmorgon. Lyx! Tillbaka norrut igen för att äta middag i Uttersjön och fira bästa Mor Ros tillsammans med syster och alla hennes söta illbattingar. 

Att måla kökssoffan var verkligen planerat att bli fredags projekt, men ikväll har den fått sig en till omgång. Och självklart har jag gjort min röst hörd och dragit mitt stå till stacken - och röstat i både EU-valet och i frågan om Centrumbron. 

En helg att älska. Ny energi inför veckans alla utmaningar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: