söndag, maj 11, 2014

bra till mycket, men inte allt.

Kollegan i Gävle påstår att jag ska skaffa katt. Annars kommer jag förbli ensam resten av mitt liv. Kompisen SP påstår att jag redan har träffat mannen i mitt liv. Men jag vet inte. Jag älskar min hund, men jag är rädd att jag kommer överleva honom, och att han faktiskt inte tillför allt för mycket varken till hushållsarbetet, ekonomin eller stimulerar min diskussionsådra särskilt. Och mitt (visserligen just nu icke befintliga) sexliv är han då fan inte inblandad i. 
Nä, jag behåller gärna min hund. Men det skulle vara fint att komplettera med en man också. Inte en katt, hell no. Inte så länge jag har den här killerdoggen som sällskap i alla fall. Han gillar katter. Lite för mycket. Helst att busa väldigt hårdhänt med.

Men när jag ska sova är han hemskt bra att ha. Håller mig varm om natten och klagar aldrig när jag tar för mycket täcke. Bästa lilla hund!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: