fredag, april 25, 2014

sunny västerås.

Västerås bjöd på sin bästa sida. Insåg att där fanns gröna gräsmattor, körbärsträd i full blom och utslagna träd. Säkert alla pollenallergikers mardröm. Men för en ickeallergisk norrlänning så var det bara alldeles fantastiskt. Då min mentala väckarklocka ringer något för tidigt och värdinnans inte ringer alls, hann jag med en lugn lång promenad i solen innan hon ens tänkt tanken att vakna. 
Kom på mig själv med att längta efter att känna gräset under mina fötter, och blev länge stående barfota i det lite morgondaggvåta gräset. Helt magiskt.

Min lilla korta Västeråsresa blev av förklarliga orsaker inte alls vad den skulle bli när jag bokade den. Men den blev inte sämre för det, jag hann spendera tid med väldigt många människor som jag tycker fasligt mycket om. Och det är jag otroligt tacksam för. All min kärlek till er!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: