fredag, april 18, 2014

laddning av batterier.

Det bästa stället att ladda batterierna på, är Uttersjön. Gården föräldrarna köpte förra året. Helt magiskt ställe! Åkte dit redan igår: tog med hund, virkning och siktade in mig på pappas sällan sinande förråd av kall cola light på burk. En tur i skogen med fyrfotingen och ryggläge i soffan. Perfekt! 

Vilddjuret gjorde skäl för sitt smeknamn i förmiddags. Han passade på att öppna ytterdörren och busa lite med hönorna. Eller, om det var lek eller mördarinstinkt vet vi inte. Skrämde i alla fall halvt livet ur de små fågelfäna som sprang all världens väg tills far min tillslut fick stopp på hunden. 
Själv fick jag en sekatör och en kratta i handen - och uppmaningen att hjälpa till att rensa rabatterna. Förstår inte hur hon vågar, jag är uppenbarligen inte särskilt grönfingrad. Det närmaste jag har blommor i min lägenhet är ett överblommat påskris. Men rensning är jag tydligen betrodd med! 

Bytte till sommardäck på Ulwen också. Fördelningen blev att jag fick ansvara över domkraft och pappa över bultar och däckbyte. Helvetes jäkla vevande. Jag är inte särskilt stark vettu, men desto mer tjurskallig. 
Ikväll fixar jag lite hemma. Njuter av lugnet i lägenheten och ser fram emot en dag i butiken imorgon! Trevlig påsk allihopa!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: