måndag, april 28, 2014

fjärde försöket.

Har precis skrivit typ fyra olika inlägg. Det ena mer inhållslöst än det andra. Ett handlade om att det blir ljusare både ute, inne och i sinne. Typ. Det andra om passionsfrukt. Ett om matcirkeln. Och det sista om absolut ingenting. Ungefär som det här inlägget, som handlar om vad de raderade inläggen handlade om.

Så jävla spännande är inte min vardag. Jag vaknade lite för långt innan väckaren skulle ringa. Somnade om. Vaknade igen av larmet. Tyckte synd om mig själv. Gick ut med hund. Släpade mig till jobbet. Jobbade. Släpade mig hem. Gick ut med hund. Tyckte synd om mig själv. Och tänkte snart sova. En enormt spännande måndag helt enkelt.

Har bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir vuxen.
Jag ska bli Google. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: