torsdag, april 03, 2014

circle of impact.

Jag hade en lärare på Världens Bästa Utbildning (läs: Ledarskap för Mötesindustrin på Mälarakademin), som tjatade om The Circle of Impact. Det där om att inte lägga energi på det man inte kan påverka. Det fastnade verkligen hos mig. Självklart är jag förbannad ibland, vaknar och inser att det snöat (igen!) och blir less. Men i mångt och mycket, i det allra mesta, så lägger jag ingen energi på saker jag inte kan påverka. 
Detta leder ibland till att folk tror att jag är positiv jämt. Ständigt. Tar livet med en klackspark. Och det försöker jag, även om det inte alltid är lätt. Och tro mig - jag är långt ifrån glad jämt. Jag är rätt ofta grinig. Gnällig. Pissed off. Förbannad. Ledsen. Men gör då tappra försök att släppa det, se det positiva i det hela och gå vidare. Jag menar, jag älskar ändå livet i det stora hela. Så varför inte göra sitt bästa att visa det då?
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Wysteriias skönhetsblogg sa...

Ja vädret är väl det sista man ska lägga energi på för det kan man ju absolut inte påverka ;D

Jag gnäller dock mycket över mörkret på vintern för det gör mig så koma..haha!