söndag, april 27, 2014

bubblor.

Jag vet inte riktigt vad tanken var, men jag insåg någon gång under gårdagen att bästa sätt att lära känna en ny gayfriend är att korka upp en flaska champagne och låta Brittan ljuda i högtalarna. Ett säkert kort! 

Hade en kväll lika kul som alla där Moa är inblandad. Och resten av sällskapet gav fin guldkant till kvällen: jag skrattade så jag grät och ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Jag behövde en kväll där jag bara kunde glömma alla tankar som annars envisas med att ständigt snurra i mitt huvud. 
Champagne är bra på många sätt. Det väcker fantastiska minnen till liv, svunna fester i mitt hjärtas Västerås. Det ger mig ett lyckligt rus - men tyvärr också ett lika olyckligt rus dagen därpå. Men det kan det vara värt!

Ny vecka: Massa jobb. Ett efterlängtat frisörbesök. Och en resa till mellansverige: Stockholm, I'm coming for you!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

whats. her. face. sa...

Tänkte faktiskt på varannan champange igår!

whats. her. face. sa...

Tänkte faktiskt på varannan champange igår!