söndag, mars 09, 2014

so much love and so many crappy iphone-pictures

En perfekt fredag blev en perfekt lördag. Sovmorgon, dusch och sedan lunch tillsammans med Herr Beach. Fika med vilka jag en gång kallade Puff och Mama. Men det blir konstigt nu, då Puff ska bli en mama, och Mama inte är hennes mama.. Eller ja. Hur som. Fint folk och fint fika! 

Jag och D gick på Texas Long Horn tillsammans med Jenny och Sebban. Drack ett glas och åt en rejäl köttbit. Sedan stupade vi i soffan hemma, snarkade ikapp lite. I morse kysste han mig hejdå och åkte till jobbet. Jag somnade om och vaknade lagom till dess att jag bjudit in mig själv på brunch hos Nordinskan och Erik. Och ja, jag fattar att det är oförskämt att bjuda in sig själv. Men när de är så förbannat bra på både frukost och lunch, så blir det lätt så. 
Fick ett till gäng hejdåkyssar på parkeringen innan jag lämnade mellansverige för den här gången. Jag är så otroligt tacksam att ni alla är de ni är. Och får mig att må som ni gör. Fina underbara människor. Nu är jag tillbaka hemma efter en hel dag i bilen, hunden är hämtad hos snällaste MaPa som ställde upp som grisevakter och snarkar redan intill mig. 

Dags för mig också. Verkligheten kallar imorgon. 
Men ny energi är jag redo igen!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: