onsdag, mars 26, 2014

snyggfilter.

På riktigt. Jag är i topp i världsrankingen på falsk marknadsföring. Jag ser mig själv i spegeln utan att vara särskilt imponerad av vad jag ser. Sedan vinklar jag min bättre sida fram, tar en selfie och lägger på ett snyggfilter. Helt plötsligt godkänner min kritiska blick det hela, kanske till och med ger ett högre betyg och jag är nöjd igen. 

Så folk som bara ser snyggfilterbilder på mig måtte ju tro att jag är ett par grader snyggare än jag är. Fan vad fint. Fördelen (kanske den enda) med att ha distansförhållande: han behöver sällan se mig live/nyvaken/osminkad/utan snyggfilter utan får bilden av att han har en rätt snygg tjej ändå.

That's effin' awesome.  
__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

moaholm sa...

Du är många grader snygg, både på bild och irl ❤️

moaholm sa...

Du är många grader snygg, både irl och på bild! ❤️

Moooa sa...

Du är många grader snygg, både irl och på bild!❤️