torsdag, mars 20, 2014

serienörden.

Har läst flera texter i ämnet. Att vara beroende. Inte kunna låta bli. Känna längtan. Behov! Och bara vilja ha mer, mer mer.

TV-serier. Jag knarkar TV-serier. När en är slut, så måste - MÅSTE - jag hitta en ny. Jag kan inte vara utan. Nu har jag dessutom blivit laglig (inte för att jag någonsin varit olaglig. typ.) och knarkar bara serier via Netflix. Och flera av de serier jag vill finns inte tillgängliga på flixen, i alla fall inte de nya säsongerna. 

Så nu söker jag efter nästa fix. En ny serie som kan tillfredsställa mina behov. Har flixat Orange is the New Black, Bron, Breaking Bad, The Killing och House of Cards. Kanske ett gäng till också, jag minns inte. Har provat Homeland, men var inte helt förtjust. Heller inte i Mad Men. 

Men nu är jag hos Dexter och hänger. Har hängt lite med honom på TV, under den tiden jag faktiskt såg på TV. Men känner jag mig själv så kommer dessa drygt 80 (!) avsnitt att knarkas upp rätt snabbt. Och då kommer abstinensen tillbaka. 

Hur kan man leva utan en TV-serie som man verkligen bara vill hem till, som kan ge ännu en stunds tillfredsställelse. "Bara en halvtimme till", "Ska bara se ett avsnitt till.."

Jag hatar att älska det.  
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Jennie sa...

Har just plöjt igenom Heroes, faktiskt ganska bra om du inte redan har sett den.

Californication är också sjukt bra!