måndag, mars 31, 2014

one of those ego-moments.

Jag ser likadan ut på bilder. Men det är okej. Ska lära mig le också. Eller sluta ta selfies. Fast det sistnämna lär ju inte hända, så jag får helt enkelt testa en ny pose eller två och kasta in ett leende from time to time. Det borde jag klara. Piece of cake. 
Försökte flera gånger se ett avsnitt av Dexter efter jag lagt mig igår. Jag kom två-tre minuter. Somnade. Vaknade till, spolade tillbaka. Såg en minut. Somnade. Vaknade och spolade tillbaka. Klarade av trettio sekunder. Somnade om. Och så fortsatte det tills jag gav upp och somnade in helt. Jag hade lyckats komma mig igenom 4,5 minut insåg jag. Bra jobbat Cederberg. Däremot sov jag då min första helt sammanhängande natt på säkert en månad. Vaknade inte en enda gång efter att jag gett upp Netflix underbar värld. 

Det var hemskt skönt. Fler sådana nätter tack. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Lexie sa...

Ego moments är härliga:D

PS: Jag håller i min första bloggtävling där man kan vinna ekologiska skönhetsprodukter: http://lifeoflexie.blogg.se/2014/april/tavla-om-fina-priser-fran-ax-lin.html