fredag, mars 28, 2014

hemma på norrböle.

Jag älskar mitt hem. På riktigt. Lägenheten är stor och luftig, ljus och hemskt lätt att älska. Mitt kök är däremot inte alls photogenique. Det är jättelikt, har tillochmed gardiner. Ett underbart walk-in-skafferi. En lång, härlig köksbänk precis nedan ett stort fönster. Jag rymmer utan problem mitt stora, sexplatsers matbord. Nackdel: träkök. Ek. Inte min favorit. Men jag överlever! 
Hoppas på att framöver få upp de lampor jag köpte på IKEA när jag var ner till Västerås senast. Tre cremefärgade saker som ska hänga över den där härliga köksbänken. Min inredningssmak skiftar mellan olika rum! Köket går i creme, beige, pasteller och lite mer harmoni. Sovrummet återvinner gamla lastpallar och är väldigt monokromt. Vardagsrummet. Ja, vardagsrummet. Vettefan. Men en mix av material och stil är det. Och jag älskar det. Massor.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Vad fint du har! 😚