tisdag, mars 25, 2014

en dag att njuta av.

En dag med mysmorgon i sängen. En dag med långpromenad i solen. En dag med trevligt umgänge, lunch och nagelfix. En dag med sushimiddag och bra sällskap. En dag som avslutas med en Yollibox i soffan med en snarkande hund, ett par avsnitt Dexter och min nya virkning. 
En dag då jag saknar karln min lite extra. En dag då jag hade gett ungefär vad som helst för att få ha honom nära. Att det var honom jag vaknade intill i morse. Han som höll mig i handen under promenaden. Ätit lunch med honom. Middag. Att jag hade fått dela min Yollibox med honom i soffan, att han snarkade ikapp med hunden i soffan.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej Victoria.
Jag håller på med en tre delars kortfilm om mobbning och din historia är så stark, inspirerande och enormt välskriven! Jag skulle jätte gärna vilja få använda din historia, men allt sker på dina villkor. Om du vill ta bort vissa delar så kan jag göra det och andra sådana typer av justeringar, svara gärna på min e-post: sebbe_19_96@hotmail.com