lördag, februari 22, 2014

semi ofrivilligt os-fritt

Jag är ingen riktig TV-människa. Ser i princip aldrig på TV. Däremot knarkar jag Netflix, i stora mängder. På iPaddan. Detta har lett till att jag inte kopplat in någon TV hemma och därmed inte haft tillgång till alla dessa otaliga timmar med vintersport, som jag i vanliga fall skulle njuta till fullo av. 

Och det har varit skönt. Jag jobbar rätt mycket. Tar hand om hunden. Och försöker vila. Att däremellan klämma in sport, som verkligen inte gör mig lugn och harmonisk, är kanske inte inte ultimat. Så jag sket i det. Till en början var det jobbigt. Att inte ha sett det "alla" pratar om. Men nu är det skönt. Ingen stress över att missa viktiga lopp eller matcher.

Idag såg jag mitt första youtube-klipp från OS. Mina första minuter - sekunder - av OS 2014. Ett sammandrag av Charlotte Kallas sista distans på damstafetten, kommenterat av någon britt på BBC. Att hon skulle komma ikapp, gå om och vinna - det visste jag redan. Att jag dessutom började gråta av klippet var heller absolut ingen skräll.

I morgon jobbar jag, samtidigt som Sverige möter Kanada i en final i ishockey. Troligtvis kommer det bli den lugnaste söndagen i Vero Moda Skellefteås historia. Min tanke var att jag skulle kunna dricka kaffe hela dagen. Men insåg att jag jobbar ensam, och att kaffe är vätskedrivande. Och cola likaså. 

Nåja. Vi kan väl hoppas att det finns några stackare som inte bryr sig allt för mycket om ishockey, och passar på att shoppa istället. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: