torsdag, februari 27, 2014

känner mig som en femåring.

Jag har de bästa av vänner. Både här uppe och nere i Västerås. Några utspridda på andra ställen i Sverige och världen. Men de är bäst. Allihopa. Men de som inte bor i Skellefteå är av naturliga skäl inte helt lätta att umgås med. Och de flesta av mina vänner här har massa söta små barn. Inte för att det är ett hinder, men det  gör det spontana mötet lite svårare. 

Så jag har funderat på det där med hur man hittar nya vänner när man passerat trettio. Vilket är lite svårt. På lördag har jag en vindejt med en ny bekantskap. Hon är matte till en kennelbrorsa till min lilla Gandhi, och verkar hemskt trevlig. Jag känner mig som ett litet barn som ska leka med en ny kompis. Uppspelt. Lite nervös. Och hemskt peppad!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: