tisdag, februari 18, 2014

hjärta hjärta.

I helgen byttes min vanliga vakna-rasta hund-jobba-rasta hund-äta-sova-rutin ut mot en sova ut-mysa-äta god mat i lugn och ro-gå mysiga promenader-hångla-hålla hand i biomörkret-känna kärlek-rutin som jag tyckte hemskt mycket om. Mannen ifråga, vi kallar honom D, bor tyvärr alldeles för långt bort (faktiskt exakt lika långt bort som jag bodde förr, konstigt sammanträffande) för att denna rutin ska bli någon rutin. Det var snarare ett undantag. Men ett alldeles underbart sådant!
I söndags släppte jag av honom på flygplatsen igen. Den fina helgen var över. Vardagen på väg tillbaka. Så nu, nu jäklar går jag all-in på det där sova-rasta hund-jobba-rasta hund-äta-sova-grejen igen. Även om jag ikväll kastade in lite bäbismys (för er som känner mig, titta-och-kanske-eventuellt-men-ärkna-inte-med-det-peta-på-bäbis-mys) med Cams och hennes lilla Kerstin. Söta lilla Kerran, hon var hemskt rar tills hon plötsligt spydde upp allt som hon nyss smaskat i sig och det blev ett hastigt avslut och ilfart hem till torra och rena kläder.

Nu, sova. Herregid, tjugo i elva, så länge brukar inte jag vara vaken. Men lite sovmorgon imorgon, så jag passar på att vara lite wild'n'crazy!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: