lördag, februari 08, 2014

bara vara ledig ledig ledig.

Helt ärligt, jag har verkligen inte mått bra senaste dagarna. Lite för mycket jobb senaste veckorna i kombination med en flytt och alldeles för mycket mental stress. Har kommit hem från jobbet på kvällarna och känt mig helt apatisk. Strirrat rakt fram, haft tårarna brännande bakom ögonlocken och inte orkat göra något alls. 

Äntligen har jag två sammanhängande lediga dagar. Det var länge sedan sist, har sedan 18 januari haft tre lediga dagar. Hoppas på att det kommer ge mig ny energi, jag behöver det. Har inga krav å mig själv att jag måste hinna packa upp allt eller så. Det får ta den tid det tar. Enda kravet jag har är att samla så mycket energi jag bara kan. Därför är klockan 10.50 och jag ligger kvar och kramas med fyrfotingen i sängen.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: