onsdag, januari 22, 2014

vila får jag göra när jag blir gammal.

Det är lite hektiskt just nu. Eller, alltså. Jag jobbar. Typ 56 timmar eller något sådant den här veckan, inte kaxig. Vi inventerar dessutom, inte spännande. Men samtidigt rätt intressant, på något knasigt sätt. Men den här veckan innefattar jobb jobb jobb, lite träning, mat och sömn. I det närmaste inget annat. 
Norrland är vackert nu. Uttersjön är vackert! Om än väldigt kallt. Hade närmare trettio minusgrader för ett par kvällar sedan. Då var varken jag eller hunden särskilt uppkäftiga när vi gick ut. Bästa hund, han vände hemåt direkt efter att han gjort både nummer ett och två - vilket var precis när vi lämnat gården. 

Konstaterade att 2013 var mitt sämsta fotoår sedan 2005. Helt sjukt. När jag insåg det trotsade jag det extrema antalet minusgrader och rastade Cannie lite. Spanade in Hacke Hackspett, som tyvärr gömde sig bakom en snöklädd kvist. 

Har så mycket jag vill skriva, bilder jag vill publicera. 
Men jag måste sova, alarmet drar igång om mindre än sex timmar. 
Sov gott allihopa! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: