onsdag, januari 29, 2014

ny bostad, check!

Idag blev det klart. Redan i helgen (!!) flyttar jag. Norrböle landade jag på, i en enorm tvåa på 77m2. Vita väggar. Skjutdörrar till sovrummet. Fina mörka balkar i taket. Ett stort kök med massa fönster. 

Och lite dyr. Men det är okej ändå. Ska inventera vårt gamla förråd på Erikslid och hoppas att det inte behöver köpas så hemskt mycket möbler. Jag vet att en till soffa behöver investeras i däremot, vardagsrummet är enormt och det är inte min soffa. Så jag köper en till likadan. 

Behöver även en säng. Så det står också på shoppinglistan - om det inte står någon i förrådet. Annars har jag bara några lampor jag skulle vilja ha, borde klara mig fint i övrigt!

Så nästa vecka är ni välkomna hem till mig! 
WOOP WOOP!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: