måndag, januari 06, 2014

muay thai, äru dum eller?

Folk lägger upp planer för träningsåret på sina bloggar, Facebook och Instagram. Jag har ingen plan. Jag har ju uppenbarligen inte blivit sådär tokfrälst av träning som många andra. Jag avundas de som blivit biten av träningsflugan, själv tycker jag mest att träning verkar skitjobbigt. 

Men då var det ju det där om att kliva ut komfortzonen, göra saker som inte är helt bekvämt och dessutom utmana sig själv. Så jag anmälde mig till en nybörjarstart i Muay Thai för damer. Med start på måndag. Ha! 
Jag känner mig naked and exposed. Och livrädd. Och rätt peppad. Måste gå och köpa ett par nya träningstights. Jag har inga. Dagens i-landsproblem. Och kanske en ny träningstop, bara för att det är kul. Egentligen en ny sportbh också, men fan vad jobbigt det kändes. Dyrt. Min har alldeles för många år på nacken och har sett bättre stunder. 

Men herregud. Muay Thai? Kunde jag inte kommit på något stillsammare, som yoga, pilates eller så? Tydligen inte. Nåväl, lika bra att ge sig fan på det. Gå dit och ge allt. Annat kan jag ju inte göra!?  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: