fredag, januari 03, 2014

me want more ink.

Jag vill ha mer bläck. I huden. Min favorit-tatuerare bor tyvärr kvar i Västerås. Hade hoppats på att han ville flytta upp han också, men jag gissar att fru och barn höll honom kvar i mellansverige. Heller kanske inte en ynka kund får honom att byta stad och landsända. Hur som: jag vill ha mer bläck. 
Ursäkta bildkvalitén. 

Jag har en tanke på en sleeve. Höger arm. Men jag har ingen tatuerare. Kriterier: duktig (såklart!), fantasifull, tillgänglig. Jag har inte alls tålamod att vänta åtta månader mellan sittningarna. Jag vill ha tid typ snart. Skulle absolut kunna röra mig lite för att besöka tatueraren, men helst inte längre än Umeå/Luleå. Är lite sugen på muerto möter norrland möter familjen möter livet. Med ganska fria tyglar och fri tolkning. 

Skellefteå, var ska jag vända mig? Hilfe!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Left hand tattoo i Pite har väldigt gott rykte. Kolla upp han/hon.

Timmy sa...

Morr! Like that tattoo!