söndag, januari 12, 2014

girls night out.

Underbara lördag. Jag hade en dejt med Cams, min underbara finaste Cams. Och vilken dejt! Middag på Bryggargatans Bistro: gick på det säkra kortet och avnjöt ännu en gång en chevre chaud till förrätt och en magisk grillad ren till varmrätt.  Nomnomnom! Vi åkte och bowlade, jag vann stort. Yey! Sedan vet jag inte om det är en bedrift att med rätt dåliga siffror vinna i bowling över en höggravid kvinna. Men tävlingsmänniskan i mig jublade oavsett!
Kvällen avslutades med en godispåse från Hemmakväll i soffan med skitsnack och tjejsnack. Eller, kvällen avslutades bakom ratten, hem till Uttersjön (aka Skogen) igen. Den där snökanonen och väderkaoset som det pratats om i olika media de senaste 2 dagarna - den har härjat fint i mina krokar. Sikten på E4 har varit absolut noll och på skogsvägarna oplogade. Men det tillför bara lite spänning i vardagen! 

Är tacksam för en helkväll med en fin vän. Och för att hon lät mig vinna i bowlingen, så jag kunde sova gott även den natten!  
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Tack själv babe!