tisdag, januari 07, 2014

endorfiner, tack.

Jag har varit nedstämd senaste veckan. Känt mig totalt tömd på energi. Ifrågasatt mig själv och mina val. Haft en hel del ångest. Sömnproblem. Varit ledsen, men försökt hålla uppe den där berömda muren. Med väldigt blandat resultat.

Ikväll fick jag ta mammas biljett på en ishockeymatch. Hockey som jag älskat - och fortfarande älskar - så mycket. Herregud vad jag behövde det! Endorfininjektion! Under hela första perioden satt jag med det fånigaste leendet på läpparna. Dessutom spelade Skellefteå en sådan ishockey som man inte kunde vara annat än lycklig av. Andra och tredje bara njöt jag av situationen, med vetskapen att mina bröder bjudit med mig på hockey, mat och dryck nästa fredag. Tacksam!

Imorgon är en ny dag. Förhoppningsvis hänger mina endorfiner kvar tills dess och gör mig sådär glad och uppåt som jag älskar att vara.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: